Mentalt Topform – dag 16

Jeg er vild med denne bog, og jeg kan virkelig godt mærke en øget glæde og et mentalt overskud, som bliver større og større.

Jeg har været igennem et tilfredshedtjek, bygget mit eget tilfredshedhjul, minimeret mine grænser, trænet min optimisme, skabt mere glæde, fundet mine værdier og jeg kunne blive ved….

positiv psykologi vejledning 51

Jeg tror på, at det kan være mega gavnligt at lave et helhedstjek af det liv man lever en gang imellem. Igennem tilfredshedhjulet finder man hurtigt ud af, hvad der godt og hvad der er mindre godt. Du får herigennem øje på, hvor du vil sætte dine kræfter ind og få mere glæde udfra de styrker du besidder.

Mange af disse ting ved jeg godt i forvejen, fordi jeg lærte dem i min uddannelse, men alligevel har det givet mig en øjneåbner, at jeg hver dag i 28 dage skal foretaget en ny øvelse.

Jeg er blevet endnu klogere på mig selv, og jeg elsker at lære noget nyt, udvide min viden – som jeg elsker at give videre.

Solen skinner og jeg er glad. Har fået løbet en lille tur, fået den mest fantastiske massage, og drukket en masse dejlige grønsagsjuice fyldt med en masse vitaminer.

Jeg er på rette vej, mod målet – og jeg nyder turen dertil.

positiv psykologi vejledning 50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *