Køb noget lækkert løbetøj af mig, og kom ud og nyd foråret

Jeg har fået nyt løbetøj – eller det er ved at være et stykke tid siden. Men nu  har jeg fået tryk på med mit eget navn….juhuuu. Jeg synes at det ser rigtig fint ud, og jeg glæder  mig til at få det på og komme afsted på en løbetur.

Men jeg har været ramt af en slem omgang influenza, og har den sidste uge ligget under min dyne. Aldrig  har jeg prøvet at få influenza i april måned, så hvad skete der lige der!!! Jeg har stadig ikke fået hverken appetitten eller energien igen, men mon ikke det snart kommer. Jeg er i hvert fald ved at være godt træt af at være træt og uden energi.

JEG VIL UD AT LØBE……Især når jeg har fået så fint løbetøj med tryk på. Jeg giver stadig en gratis t-shirt til dem der køber et 12 ugers løbeprogram hos mig, og der er flere som har benyttet sig af dette tilbud. Hvad med dig?

OG hvis du står og mangler nyt løbetøj, men synes at det er dyrt. Så sælger jeg noget fint løbetøj til gode priser, der er t-shirt i flere farver, jakker, tights, løbestrømper mv. . Jeg har fået lov til at sælge tøjet via MySwimbag.org., så tag et kig og gør dig selv forårs klar til en masse skønne løbeture.

Ses vi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *