Din historie – skriver du en god historie?

Jeg elsker at høre andres historier, elsker at høre hvad andre har udrettet, hvordan de lever deres liv som de gerne vil, elsker at høre hvordan de har taklet forskellige udfordringer som har gjort dem til dem de er i dag.

Jeg har haft sindsygt mange snakke med mange mennesker, og læst mange bøger om andre mennesker og deres liv, passion mv. Jeg bliver helt vildt inspireret, og jer som følger med her, ved godt hvor givende det er for mig, at høre jeres historier.

MEN hvad med min egen historie?!!

Pludselig stillede mig selv en masse spørgsmål!

 • Er min egen  historie god?
 • Er jeg stolt og tilfreds med min historie?
 • Er det en historie, som jeg glæder mig til at fortælle videre?
 • Er jeg tro ved min egen historie?
 • Ændrer jeg den, hvis jeg ikke længere kan stå indenfor den?
 • Matcher den, den jeg virkelig er?
 • Er den spændende, så jeg selv har lyst til at læse den?
 • Er den ærlig, troværdig og oprigtigt?
 • Kan jeg stå 100% indenfor min historie?
 • Er den sandheden, om hvem jeg er? Inderste inde?
 • Pynter jeg på den, fordi jeg ikke vil se den rigtige historie?

Spørgsmålene ville ingen ende tag. Fordi jeg blev klar over, hvor vigtig det er for mig, at være så ærlig som overhovedet mulig. At kunne stå 100% ved mig selv og mine handlinger. At de ting jeg gør, gør jeg fordi det giver mening. At jeg behandler andre mennesker med respekt, accept, omsorgsfuldt og i kærlighed for dem de er. At det er vigtigt for mig, at se andre mennesker som dem de er og ikke for hvad de gør. At jeg behandler mig selv med respekt, accept, omsorgsfuldt og i kærlighed.

At den historie jeg ønsker at fortælle, er så oprigtig og ærlig med alt hvad det indenbære – at jeg tør se på alt det der har gjort ondt, alt det der er godt, fantastisk og lykkeligt, se på det hele som en læring. Hvor jeg mistede mig selv og hvor jeg var god ved mig selv. At være taknemmelig over alt det der er i mit liv, de mennesker der er i mit liv. Taknemmelig over, at jeg kan skabe netop det, som jeg ønsker at skabe. At jeg ved at jeg kan gøre en forskel for andre mennesker.  At jeg kan se på min historie med stolthed og glæde over, at være præcis som den jeg er.

Lige nu er jeg ved at ændre min historie, skriver nye spændende, sjove og glade kapitler som jeg er stolt og lykkelig over.

At  jeg i min historie stoler på min intuition, min mavefornemmelse, lytter til mit hjerte og står stærkt i mig selv.


Hvordan er din historie og ønsker du at ændre den, men du ved ikke hvordan du skriver det næste kapitel? Så vil jeg elske at hjælpe dig til at skrive netop den historie, som du vil kunne se tilbage på med stolthed og glæde. Den historie som du elsker at være en del af, lige nu – ikke i morgen, i overmorgen, om et år – men lige nu!

SKAL VI GÅ IGANG?!! Skriv gerne til mig og book en tid – jeg vil elske at hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv! <3


 

Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dag-penge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også uddannet sig som Innovativ Event Manager, og arbejder som netop Event Manager for Magasinet Fundament på Facebook.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad”


Susanne pusler altid med nye projekter, og har pt fokus på balance i kroppen i form af yoga, og er igang med at udvikle et forløb, hvor både yoga og løb har stort fokus.

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *