Stress – 2 skridt frem og et tilbage – episode 9

Jeg tror at mange oplever i løbet af en stress periode, at det går stille og roligt fremad. Og lige når man synes at det går den rigtige vej, så føles det som om at man går lidt tilbage igen.

Det er meget forskelligt, hvad det er der kan være årsag til, at man ryger lidt tilbage en gang imellem, men det er helt naturligt.

Det vigtigste i hele processen er, at erkende at det er sådan det er lige nu. Jo mere du erkender situationen, jo mere ro får du indeni dig selv, og du vil stille og roligt komme i bedre balance igen. Du giver slip på stressen.

Jeg lover dig også ved erkendelsen, at du får nemmere og nemmere ved at takle de situationer som du rammes af, og som kan føles som enten overgreb eller pres.

Giv dig selv tid, og prøv dig selv af, når du kan mærke at der er overskud til det. Men pas på dig selv.

Jeg har selv lige været ramt, lige hvor jeg synes at det gik så godt. Det føltes som om at jeg skulle begynde forfra igen. Men det ved jeg godt at det skal jeg ikke. Jeg kunne handle på det, jeg kunne blive vred og gal, tænke fornuftigt og klart.

Jeg er i stand til fortsat at kunne nyde de små ting, uden at mit hoved fyldes med negative tanker. Jeg kan se lyset, se at det stadig går den rigtige vej.

Jeg er 100% sikker på, at jeg nok skal komme til at torne frem igen med en vilje af stål, en beslutsomhed om at jeg IKKE vil derud igen.

Fordi jeg tror på det – og som en vis herre altid siger (gæt selv hvem) – Tro på lortet…..det gør jeg så!!

positiv psykologi vejledning 40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *