Tid til refleksion – nytårs forsæt, hvis man er til det!

Julen er nu stille og rolig overstået, det har været en super hyggelig tid med ro, afslapning, nærvær med dem jeg holder af. Der har også været tid til løbe-/gåture, god mad ja alt i alt en rigtig dejlig jul.

Nytåret står lige for døren, og mange er i fuld gang med at lave nytårsforsæt. Jeg er slet ikke til nytårsforsæt, jeg laver om det jeg er gerne vil lave om på, lige nu. Jeg venter ikke til, at der bliver en anledning til det, for den eneste anledning for mig er nu.

Men jeg kan godt lide, at sætte mig ned og tænke på året der er gået. Der er sket rigtig meget for mig i år. Jeg er blevet forlovet, solgte lejlighed, flyttede i ny lejlighed med min kommende mand og børn, fik stress, tog herved et valg – sagde mit job op, fik nyt job, min datter flyttede hjemmefra. Ja, jeg bliver næsten helt svedt, men det er alt sammen gode og dejlige ting, OGSÅ min stress.  Den har  lært mig en lektie, en værdigfuld lektie som jeg skal bruge fremadrettet og en meget vigtig læring. (Når man ikke vil forstå et lille vink, må man få et med en kæmpe vognstang:-)).

Jeg har også fået en ny hjemmeside, som jeg er meget stolt over. Jeg har bare måtte konstatere, at det kunne jeg ikke selv finde ud af, selvom jeg forsøgte. Derfor fik jeg hjælp, en kæmpe hjælp, som jeg er så glad for.

Jeg er top motiveret til det nye år, har masser af planer og mål. Jeg er sikker på at det for mig bliver en hel anden måde, at jeg griber det nye år an på end jeg ville have gjort tidligere. Jeg er sikker på, at det er en bedre måde med mere ro på. Jeg tager i hvert fald mit ansvar.

 

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår med masser af glæde, gejst, motivation, udfordringer og tonsvis af kærlighed til dig selv og dine. <3

Susanne <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *