Hold fokus!

 

 

Det tager tid at ændre vaner, så fortvivl ikke, men det er vigtigt at du fokuserer på det rigtige.

Ordsproget om  ” Øvelse gør mester”, siger det hele. Øver du dig hver dag, kommer du hurtigere i mål med det du gerne vil ændre. Men bliv ved, også når det føles hårdt, svært og uoverskueligt.

Men bliver du i et negativt fokus, og ikke tror på at det kan ændre sig når det er svært, så gør det det heller ikke. Du skal fokusere på det du gerne vil have, ikke på det du ikke vil have. F.eks.  jeg vil ikke være stresset mere, jeg har ikke tid til at dyrke motion eller jeg vil ikke være tyk. Her fokusere du på det negative, på det du ikke vil have, du mister modet og dit fokus.

– Får du det som du gerne vil?? Svaret er NEJ.

Jeg vil ikke være stresset mere – ændre sig til – jeg vil gerne være fuld af energi og overskud.

Jeg har ikke tid til at dyrke motion – ændre sig til – jeg vil finde tid til at dyrke motion.

Jeg vil ikke være tyk – ændre sig til – jeg vil gerne være slank og leve sundt osv.

Udnyt det positive og fokusere på det – at fokusere på det positive fremfor det negative – giver et større mentalt velvære, og det gør tingene nemmere.

Vi skal ikke hele tiden tænke positivt, da det ikke er muligt, men vi skal holde fokus på det positive for at få det liv vi gerne vil have. Når vi fokuserer på det positive gør du bedre brug af dine ressourcer, du opbygger mentale robusthed og kan bedre skabe den personlige udvikling som du ønsker.

Lad det negative være negativ, men bevæg dig mod det positive.  DU KAN GODT !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *