Holder vintervejret din løbetræning tilbage?

Det kan være svært at komme afsted med løb, når det er koldt, bræser, regner eller sner. Men når du trodser vejret og kommer afsted alligevel, så giver det bare en ekstra fed følelse når det er overstået.

Jeg har meldt mig til DGI´s Crossløb, som er 4 afdelinger forskellige steder i løbet af vinteren. I dag var jeg i Hedeland at løbe. Det er et super fedt sted at løbe, skøn natur, masser af hårde bakker, små snoede skovstier og i år var der sne. Det var fedt at løbe i sne, men også hårdt. Koncentrationen var 100% under hele løbet, da et øjebliks uopmærksomhed, kunne medføre fald, en ankel der bliver vredet om, en gren i øjet eller hvad der nu kunne være af forhindringer. Men der er nu også mulighed for, at nyder den skønne natur der er i området i Hedeland.

Det motiverer mig at deltage i disse løb, så jeg stadig kommer afsted selvom at det er koldt.  Det er en god måde at holde formen ved lige om vinteren, og så er det sjovt.

Når du når til foråret, så kan du kun glæde dig over, at du stadig er i god form – du skal ikke begynde forfra igen med træningen, for den er allerede i fuld gang. Du er klar til alle de nye løb som du gerne vil deltage i i løbet af foråret og resten af året.

Så trods vinteren og kom afsted – du vil ikke fortryde det 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *