positiv psykologi vejledning 60 frygt

Lav flere fejl – få succes

Begå fejl, det er vejen til succes – fra en artikel i bladet psykologi.

Det slår mig, når jeg læser denne artikel, hvor mange mennesker der ikke tror på sig selv og er bange for at begå fejl. Bange for ikke at være gode nok, bange for at blive fyret, bange for at blive en fiasko, bange for at leve deres drømme ud.

Jeg oplever det især med de unge mennesker, som har så meget at leve op til i vores samfund, især for de unge piger. Alt skal være perfekt, tøjet, håret mv. og så skal man også være perfekt i skolen. Men helt ærligt – vi ved jo godt at intet er perfekt, og at lave fejl lære vi meget af.

Hvis du ikke fejler, så satser du heller ikke. Så lav du bare fejl, for jo mere lærer du og jo mere viden tillægger du dig – og det er da super fedt.

Men jeg skal ikke være bleg for at sige, at jeg også er bange for at lave fejl. Især når det handler om løb og vejledning heraf. Selvom jeg har en del viden omkring løb, så er der stadig meget som jeg ikke ved noget om. Men hvad jeg ikke ved endnu, det kan jeg jo lære. Men hvis jeg ikke arbejder med det eller kaster mig ud i det, så sker der ikke noget, så bliver min drøm om at hjælpe andre igang med løb ikke til noget.

Derfor vil dette citat muligvis hjælpe dig og MIG til at lave flere fejl!

” Den største fejl du kan lave i livet det er kontinuerligt at frygte at du vil lave en”

af Elbert Hubbard, Forfatter

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *