Simpel træning

Jeg elsker når min træning er simpel, nem og overskuelig.

Jeg går ikke længere i Fitnesscenter, hvilket jeg ikke har gjort i mange år. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at træne der, men fordi det er så nemt derhjemme.

Jeg har tidligere arbejdet i et Fitnesscenter, og dyrkede både fitness på hold og styrketræning. Det var en fed tid, som jeg virkelig elskede. Tiden var med god og sjov træning, og jeg mødte en masse skønne mennesker, og så var der bare en særlig god energi. Jeg nød det der med at alle der trænede, kom af egen fri vilje, enten fordi de ville i bedre form, passe på deres kroppe, skulle tabe sig, blive store og stærke m.v.  Jeg bliver inspireret og motiveret, når jeg møder andre som dyrker deres sport og kan mærke deres passion omkring det. Det giver SÅ meget energi og glæde.

Jeg løb forleden dag en tur med min mand. Vi talte på turen netop om det der med, hvor svært det kan være at komme afsted til træning eller sin sport. Men hvor vigtigt det er, at vi prioritere tiden til det, da det er så godt givet ud på den lange bane. På min løbetur i dag, løb jeg forbi mine forældre, stak lige hovedet ind og sagde hej, og min kære mor råbte efter mig – du er så sej, din gamle tøs. Ja, jeg er 45 år og jeg vil gerne kunne blive ved med at løbe til jeg er over 80 år. Det er en af mine største drømme. Derfor bliver jeg ved lige nu, ellers går den drøm IKKE i opfyldelse.

Jeg går ind for, at den træning du laver, skal være sjov og noget du glæder dig til. Det SKAL IKKE være en bryde. Så gør den sjov og nem.

I dag har jeg styrketrænet hjemme på stuegulvet. Først startede jeg med at træne et program på ca. 15 min, som kommer godt rundt omkring baller og mave, derefter løb jeg en tur på lidt over 5 km, og så trænede jeg armene da jeg igen var hjemme. Billedet viser mine ynglings træningsredskaber, en yoga måtte, trænings elastikker og en trænings hulahopring. De fylder ingenting og er for mig vanedannende.

En super nem og effektiv træning. Gør det simpel – jeg hjælper dig gerne 🙂

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *