motion Lasse winther

Lasse Winther Andersen – tidligere atlet. Derfor er motion stadig vigtig for mig.

Jeg elsker at høre folks historier.

Hvorfor gør de som de gør?

Hvordan når de derhen hvor de gerne vil?

Hvad er særlig vigtigt for dem?

Hvad er deres drivkraft?

Jeg ser en stor inspiration i Lasse. Lasse er midt i tyverne, har tidligere haft en karriere som atlet indenfor triatlon.  Lasse dyrker fortsat motion og har sin egen massageklinik. Lasse underviser også på hold i Go2Fitness i Holbæk. Jeg selv mødte Lasse igennem min mand, som tidligere har trænet Lasse i svømning. Jeg bruger med glæde Lasse som massør, hvor vi får os nogle snakke omkring sport. Ingen tvivl om, at

Lasse inspirerer mig, og da jeg spurgte ham om han havde lyst til at skrive et par ord til mig omkring sin sport, var han straks klar.


motion Lasse winther


Læs med her:

Jeg begyndte at dyrke sport i en meget tidlig alder, da mine forældre gerne ville give mig nogen gode vaner med at få rørt sig og brugt sin krop. Til at starte med på motionsplan, men senere hen på eliteplan. Så det at bevæge sig har altid betydet meget for mig og grundet mit handicap har det været ekstra vigtigt at holde sig fit. Slitage på kroppen bliver dermed mindre og ting som slidgigt, som man har større tendens til som protese bruger, bliver minimeret. Sporten har gennem årene givet mig et utal af oplevelser, som jeg aldrig ville være foruden.


motion Lasse winther


Sporten har samtidig givet mig en masse redskaber og disciplin, som jeg kan bruge resten af livet. Den har givet mig en masse selvtillid og tro på tingene, så man har kunnet bevise overfor sig selv, at man virkelig kan gøre de ting man sætter sig for, hvis man ligger de timer og arbejde i det som det kræver. Sporten er p.t på et lavere blus end den har været tidligere, men det ligger så dybt i mig at få rørt mig, så jeg kan ikke undvære sport. Sporten giver mig overskud i hverdagen, godt humør og en masse velvære.

Når jeg læser Lasses historie bliver jeg imponeret over, hvad han i en ung alder har præsteret. Jeg ved godt at Lasse ikke uddyber, hvad han har oplevet, men jeg har fået lov til at kigge hans billeder igennem, for at tilføje nogle til denne artikel. I Lasses klinik hænger der billeder af Lasse, hvor han har mødt et hav af kendte mennesker, som kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, været i Go´morgen tv, til de paralympic Games og meget mere. Fik jeg nævnt at han kun var midt tyverne 😉

Lasse viser mig i den grad, at man kan hvad man sætter sig for – også selvom man har et handicap, hvilket jeg jo selv har – derfor rører Lasse mig nok lidt mere end andre, og jeg ville ønske at jeg i en yngre alder havde kæmpet lidt mere for det jeg ville. Men det er stadig ikke for sent – intet er for sent. Tro på det, tro på dig selv.


motion Lasse winther

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *