Elsk forskelligheden

Jeg oplever at vi forelsker os i hinandens forskelligheder, men efter nogle år, så bliver forskellighederne årsagen til at man går fra hinanden.

Det har virkelig altid undret mig rigtig meget. Jeg ELSKER forskellighederne, og jeg drives af at lære af andre som ikke tænker som jeg gør.

Jeg mødte fornyligt en, som lige var blevet skilt. Vedkommende fortalte mig, at allerede fra starten af forholdet synes vedkommende at den anden havde nogle sider som vedkommende ikke brød sig om. Vedkommende sagde derefter, dem regnede jeg jo med at jeg kunne pille af ham/hende efterhånden………..WHAT!!!!!

Hvis du møder et menneske, hvor du allerede er irriteret over nogle af de sider som vedkommende har, hvorfor så gå ind i forholdet og tro at du skal lave det/ham/hende om?? Kan du så bedre holde vedkommende ud eller hvorfor vil du ændre på et andet menneske?? Er det så den rette du er sammen med??

Jeg forstår det virkelig ikke. 

Jeg er ikke selv en af dem, som pludselig synes, at forskellighederne bliver en hæmsko. Tværtimod, så oplever jeg at det stadig er med til at udvikle mig og udvikle forholdet. MEN det skal man jo være to om at synes. 

Græsset bliver jo ikke altid grønnere på den anden side, for det skal også plejes, vandes og holdes ved lige. Forskellighederne bliver igen en hæmsko, og så går vi.

Jeg vil virkelig ønske, at vi var bedre til at udnytte vores forskelligheder. Jeg tror på, at vi kan skabe så meget mere sammen. 

OG jeg tror på, at jo mere DU står ved den DU er, jo mere vil du elske andres forskelligheder. 

Lad os da skabe mirakler – hver for sig – og sammen! 

 


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år både i Jobcenter, som anden aktør og som selvstændig, via Susanne-Antoinette, Velværfacilitator. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dagpenge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi, med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også uddannet sig som Innovativ Event Manager, og arbejder som Event Manager for Magasinet Fundament på Facebook.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad” og elsker at smile!


Susanne pusler altid med nye projekter, og har udarbejdet et 12 ugers ONLINE forløb med fokus på balance i kroppen og sind, hvor løb er hovedemnet.

Derudover er hun igang med at udarbejde endnu et ONLINE forløb indenfor positiv psykologi – her har hun fokus på, at DU finder lykken, glæden og kærligheden indeni DIG! 

Susanne brænder for at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *