Når lyset slukkes!

Karina har booket en vejledning/coaching time hos mig.

Karina er dybt frustreret, da hun har været i en meget dårlig relation, som hun har svært ved at komme ud af.

Karina er træt af at græde hele tiden, når hun er alene. Men denne usunde relation har taget alt hendes energi. Karina kan ikke se noget positivt i hende liv og hun er så ked af det.

Karina er en fysisk aktiv kvinde, som passer på sin krop og dyrker mange gange om ugen sport, styrke træner, løber og deltager på hold i Fitness mv. Hun har eget hus og en hund som hun bruger meget tid på. Karina har et godt netværk med masser af gode veninder og venner. Derudover har Karina lige sagt sit job op, som hun ikke længere trives i og har fundet det job som hun så længe har ønsket sig.

Alligevel kan Karina overhovedet ikke se noget som helst godt i hendes liv.

Hun er ganske enkelt dybt ulykkelig.

Karina begynder at græde og siger at alt lyset i hendes liv er slukket.

Øvelsen som Karina får med hjem, er min elskede og uundværlige taknemmelighedøvelse.


” Skriv 3-5 ting ned inden du går i seng, som du har været taknemmelig over i løbet af dagen”.


Karina kigger på mig, og det er meget tydeligt at se på hende, at hun på ingen måde er tilfreds med den øvelse som jeg lige har givet hende.

Karina siger – jeg kommer til at skuffe dig, for jeg er på ingen måde i stand til at lave øvelsen til næste gang!! Karina ligner en, der tænker – har Susanne overhovedet hørt hvad jeg lige har fortalt hende…..grædende!!?

MEN jeg har selvfølgelig fuld tiltro til, at selvfølgelig er Karina i stand til at lave øvelsen til næste gang. Så jeg afviger ikke min beslutning om, at det er den øvelse som hun skal igang med derhjemme.


4 uger senere kommer Karina igen. Det første hun siger til mig er – jeg har ikke taget make up på, for jeg begynder altid at græde, når jeg er sammen med dig. Det tager jeg straks som et kompliment, griner og siger – Du må græde alt det du vil sammen med mig. 🙂 

Karina fortæller, at hun er startet i hendes nye job og er super glad for det. Karina siger at hun er begyndt at sætte mere pris på sig selv og alt det hun gør for sig selv. Hun føler sig priviligeret over alle de skønne mennesker der er i hendes liv, og så elsker hun sin hund over alt på jorden.

Karina siger derfor til mig med et stort smil – Susanne, jeg er SÅ glad for alt det gode der er i mit liv, tænk at jeg slet ikke lagde mærke til det. Jeg var så forblændet af alt det der gjorde ondt og var frustrerende, at jeg slet ikke kunne se, hvor heldig jeg er. Nu forstår jeg præcis hvorfor du ville have mig til at lave taknemmelighedøvelsen. Den giver så god mening – og nu kan jeg slet ikke lade være med at skulle skrive alle de gode ting ned hver dag.


Når du kun har fokus på alt det negative, alt det der ikke fungerer i dit liv – går du glib af alt det gode der er og det som giver dig den største gave og mening i dit liv. 

” Get into the habit af asking yourself, ” Does this support the life I´m trying to create?”

Det du fokusere på, er det der vokser!


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år både i Jobcenter, som anden aktør og som selvstændig, via Susanne-Antoinette, Velværfacilitator. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dagpenge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også uddannet sig som Innovativ Event Manager, og arbejder som Event Manager for Magasinet Fundament på Facebook.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad” og elsker at smile!


Susanne pusler altid med nye projekter, og har udarbejdet et 12 ugers ONLINE forløb med fokus på balance i kroppen og sind, hvor løb er hovedemnet.

Derudover er hun igang med at udarbejde endnu et ONLINE forløb indenfor positiv psykologi – her har hun fokus på, at DU finder lykken, glæden og kærligheden indeni DIG! 

Susanne´s vision og mission er at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

STÅ STÆRKT I DIG SELV, SOM DEN DU I VIRKELIGHEDEN ER.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *