Jeg elsker mænd!

Jeg elsker mænd, der tør være sig selv, mænd der tager ansvar for dem de er og deres handlinger.

Jeg har efterhånden talt med rigtig mange mænd, og mange af dem har aldrig været hos en coach eller psykolog før, hvis noget ikke fungerede i deres liv.

Rigtig mange mænd, men også kvinder, tager ikke ansvar for deres handlinger. De gør “bare” det samme som de plejer, flygter fra problemerne, flygter fra smerten eller sorgen som de bærer rundt på.

Men dem jeg har talt med det sidste ½ år, tager kampen op. NU er det NU, at de vil gøre en forskel for dem selv og deres liv samt de mennesker der er omkring dem, særligt deres børn. 

Jaaaaaaaa, jeg elsker det.

Det er så vigtigt, at vi bryder det mønster vi har med hjemmefra, med fra vores miljø, fra skolen, fra omgangskredsen, fra omgivelserne – hvis vi kan mærke, at vi skal og vil noget andet.  Mønster der måske ikke matcher os  længere. Mønster som gør os kede af det, gør ondt.


En mand sagde til mig. Jeg er svigtet af både min far og min mor, da jeg var barn – det har påvirket det meste af mit voksen liv. Jeg er skilsmissebarn og har haft svært ved at stole på andre mennesker. 

Da jeg  selv blev far, blev jeg ekstra følsom og da moren til mit barn og jeg gik fra hinanden, fik jeg det skidt. Jeg havde pludselig ikke lyst til livet, havde selvmordstanker, men valgte at tage til psykolog. 


Flere da dem jeg har talt med – er svigt den største udfordring. Svigt i barndommen, svigt af kærester, af venner mv. 

Men at tage sin indre kamp op til overfladen, kræver mod – masser af mod.

En af mændene sagde også ” Jeg vil gøre alt for, at mine børn ikke skal opleve det samme svigt som jeg har oplevet”. At tage ansvar for, at ens børn skal have det bedre end det man selv har fået. At bryde ud og gøre noget andet, er jo fantastisk. 

At være bevidst om, hvad det gør ved en at blive svigtet og ikke ønsker denne smerte for andre, kræver selvindsigt og mod.

I mit arbejde ser jeg også den anden side. At der er mange som er bange for at kigge indad, som er bange for hvad der vil ske, hvis æsken af dårlige minder åbnes op igen – for nu er det jo næsten glemt og gemt af vejen. 

Vi skynder os videre, for vi tør ikke mærke os selv. Tør ikke mærke det der gør ondt. 

Men det er jo netop det vi skal – mærke os selv, finde den indre fantastiske ro, som gør os til den bedste udgave af os selv. Hvis vi er bange for at åbne æsken, så påfører vi tit andre nøjagtigt den smerte, som vi ikke selv tør mærke.

Når du tør åbne æsken, tør mærke dig selv, så ved du også hvad du gør ved andre mennesker. Hvad der betyder noget.

Du svigter ikke andre mennesker, fordi du ved hvilken konsekvens det er for dem. Du står op for dine handlinger.

Du tør vise dine følelser og hvem du er. Du spiller ikke længere en rolle som ham den seje, for du ved at det er du uden at skulle spille en rolle.

Du værdsætter dem der er omkring dig og løber ikke væk, flygter ikke længere.

DU svigter ikke længere DIG SELV!


Jeg er SÅ taknemmelig over, at møde og få lov til at snakke med disse mænd – de inspirerer mig, og det er fantastisk at se den frihed de har i at være dem de er med alt hvad det inderbære.

Så tak til jer, kære mænd – fordi I har åbnet jeres æske for mig, og vist mig hvem I i virkeligheden er. I er så mega seje!

  • Har du brug for hjælp til, at turde åbne din æske med det du faktisk ønsker langt væk?
  • Ønsker du frihed, glæde og bare at kunne være dig?
  • Ønsker du at slippe af med dine gamle mønster?
  • Ønsker du at stoppe din evige flugt væk fra den du i virkeligheden er?

Book mig gerne for en ½ times uforpligtende samtale. Send en mail antoinettesusanne@godmail.dk . 


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration og arbejder til dagligt som jobrådgiver. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år både i Jobcenter, som anden aktør og som selvstændig, via Susanne-Antoinette, Velværfacilitator. Mennesker der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dagpenge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også uddannet sig som Innovativ Event Manager, og arbejder som Event Manager for Magasinet Fundament på Facebook.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad” og elsker at smile!


Susanne pusler altid med nye projekter, og har udarbejdet et 12 ugers ONLINE forløb med fokus på balance i kroppen og sind, hvor løb er hovedemnet.

Derudover er hun igang med at udarbejde endnu et ONLINE forløb indenfor positiv psykologi – her har hun fokus på, at DU finder lykken, glæden og kærligheden indeni DIG! 

Susanne´s vision og mission er at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

STÅ STÆRKT I DIG SELV, SOM DEN DU I VIRKELIGHEDEN ER.

www.susanne-antoinette.dk

Mail: antoinettesusanne@godmail.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *