Velværfacilitatoren – der samler trådene til helheden

Butiksassistent, All round kontormus, sagsbehandler, coach, rådgiver, jobrådgiver, vejleder, virksomhedskoordinator, erhvervsmentor, løbecoach, positiv psykologi vejleder…….er nogle af de titler som jeg bærer rundt på.

Jeg er også mor, som er den titel jeg elsker allermest af have. 

Men når det handler om arbejde, så synes jeg selv, at velværfacilitator rummer dem alle sammen. Målet med alle titlerne er, at skabe velvære for de mennesker som jeg arbejder med og brænder for at hjælpe.

Derfor er jeg i en branche, hvor mine kompetencer indenfor motivation, rådgivning, vejledning, positiv psykologi og løb hænger sammen i en rød tråd. Om det er i min egen virksomhed eller som ansat.

Jeg elsker at se mennesker vokse, elsker at tænde lyset i deres øjne, elsker at få dem til at tro på dem selv og det de kan. Elsker at få deres kompetencer i spil, og skabe så meget glæde i deres hverdag som overhovedet muligt. 


Forleden dag sad jeg med en kandidat, hvor jeg skulle hjælpe ham med en ansøgning til et job som han ønskede sig. Ansøgningen var kort og præcis, men hans virkelig styrke og kompetencer var slet ikke i spil. Under samtalen hvor jeg fik ham til at snakke og fortæller om det han tidligere havde lavet, fangede jeg præcis den meget vigtige kompetence som matchede ham spot on til det job han ønskede sig.

I første omgang fangede han ikke selv, hvor stor en styrke han havde. For det jeg fremhævede havde han for længst lagt fra sig. Men det var tydeligt at det var en styrke som alligevel lå på rygraden af ham. En styrke som han til en hver tid vil kunne hive frem og gøre brug af. 


(Når du først har lært at cykle, glemmer du det aldrig igen!)


At se denne fyr finde sine indre styrker frem, og blive bevidst om hvor sindssyg god han er – er en gave for mig at se. Jeg bliver så høj af det. En uge tidligere var han trist, ked af det og havde ingen anelse om hvad han ville, og så se ham rette ryggen op, smile, grine og tro på sig selv igen.


Det er derfor at jeg kalder mig for velværfacilitator, fordi velvære findes i alle aspekter af dit liv, i alle former, fysiske som mentale, arbejdsmæssige som personlige, i relationer og jeg kunne blive ved. 

Så føler du dig strandet i et sted i dit liv, hvor du ikke længere har velvære?

Så er det her jeg kommer i spil – jeg ser hele dig, lytter til dig, observerer dig og sammen med dig, finder frem til det der er velvære for dig!

  • Book mig for en ½ time uforpligtende samtale, og hør om vi er et match og om jeg er den rette til at hjælpe dig. 
  • Mail: antoinettesusanne@godmail.dk
  • Mobil: 2866 8834

Du skal gøre det selv, men du kan ikke gøre det alene!Susanne er uddannet indenfor offentlig administration med special heri og arbejder til dagligt som Erhvervsmentor. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år både i Jobcenter, som anden aktør og som selvstændig, via hendes eget firma Susanne-Antoinette, Velværfacilitator. Susanne har haft mennesker igennem, der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dagpenge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også en uddannelse som Innovativ Event Manager.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad” og elsker at smile!


Susanne pusler altid med nye projekter, og har udarbejdet et 12 ugers  forløb med fokus på balance i kroppen og sind, hvor løb er hovedemnet. Dette forløb kalder hun “Løb dig glad” og som hun har både med fysisk fremmøde og ONLINE.

Derudover er hun igang med at udarbejde et ONLINE forløb indenfor positiv psykologi – her har hun fokus på, at DU finder lykken, glæden og kærligheden indeni DIG! 

Susanne´s vision og mission er at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

STÅ STÆRKT I DIG SELV, SOM DEN DU I VIRKELIGHEDEN ER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *