Da løbecoachen ikke kunne løbe!

Jeg var i min allerbedste form nogensinde, og havde lige løbet en ½ Marathon.

Jeg var ramt af stress, arbejdsrelateres stress. Jeg har altid brugt mit løb til at stresse af på. Løb har altid givet mig et frirum, et pusterum og til at få de svære tanker eller udfordringer på rette spor igen.

Men pludselig var det slut – min krop ville ikke. Jeg ville i mit hovedet hele tiden ud at løbe, bruge min krop som jeg altid har gjort. Men jeg følte mig delt i 2 – hovedet ville det ene og kroppen ville noget andet.

Fra at kunne løbe 21 km til på kort tid ikke en gang kunne løbe 3 km, var enormt skræmmende for mig. Jeg forsøgte igen og igen, at tage løbeskoene på og løbe en tur. Men for hver gang jeg forsøgte, jo værre blev det. Jeg måtte til sidst erkende, at jeg måtte “nøjes” med at gå – endda meget langsomt før det føltes rart at være i min krop.

I en del år efter at jeg var kommet mig over min stress situation, var løb bare ikke det samme som før. Mine tanker var tit omkring det valg, at droppe løb helt og aldeles. Men løb havde bare været så stor en del af mig, og efter at jeg havde taget min løbecoach uddannelse, ville jeg jo bare meget mere med løb.

Men til jer der følger mig her, ved at de sidste par år af mit liv igen har været turbulent med flytninger, skilsmisse og at komme på rette køl igen.

Jeg har lige afsluttet mit 12 ugers forløb “Løb dig glad”, og jeg har elsket hvert et minut af det, for hold nu op hvor har jeg selv igen fundet min krop og mit løb i ren samarbejde. 

Jeg ved godt at det lyder underligt, men jeg har haft mange snakke med min krop når jeg har været ude at løbe. Jeg har lovet den igen og igen, at jeg denne gang ville lytte til den, mærke den og passe rigtig godt på den.


Min krop er mit hus, og den skal passes og plejes så den altid vil være rar at bo i. Den skal kæles for, hygges om, styrkes, mærkes og bare ose af velvære.


Derfor er det 12 ugers forløb som jeg har udarbejdet, lavet special til dig som skal stille og roligt i gang igen, til dig som måske aldrig har snøret et par løbesko – men altid har drømt om det. Til dig der ønsker at gøre noget godt for dig selv og skabe velvære i din krop.

På mit forløb har jeg nemlig fokus på netop dig og din krop. Det er vigtigt at du er med hele vejen, at din krop er med hele vejen og at DU har fokus på at mærke. 

Efter mit forløb nu er afsluttet, så mærker jeg selv glæden i mit løb igen. Min krop begynder selv at kalde på en løbetur – og jeg elsker, og er så glad og taknemmelig over at jeg ikke droppede mit løb. Men at jeg lyttede til min krop og tog den tid der skulle til før min krop igen var tryg ved at løbe.

Det har taget år, så derfor til dig, som tænker at 12 uger er lang tid – men i forhold til hvad?

I forhold til resten af dit liv i velvære, så er 12 uger det hele værd, det lover jeg dig. Hvis du beslutter dig for at du vil give dette her en chance, så skal du være OBS på, at det er DIG der skal gøre det hele selv – men jeg guider, coacher og vejleder dig i alle 12 uger. 


Du skal derfor beslutte dig for, hvis du ønsker min hjælp at finde ud af:

*Hvad vil du efter de 12 uger?

*Hvad skal de 12 uger give dig?

*Hvad er dit mål på kort sigt?

*Hvad er dit mål på lang sigt?

*Hvad vil velvære i din krop betyde for dig, dit liv, din tilstedeværelse?

OG sidst men ikke mindst – Hvor meget vil du dette her? 


Min mission er, at du efter dette forløb vil fortsætte med at løbe. At forløbet har givet dig øget velvære i din krop, og at du har lært at vedholdenhed er vejen frem til alt den succes du ønsker dig.

Og er succesen at kunne løbe 5 km? Det ville være fantastisk.

Jeg har selv fået endnu mere energi, glæde og velvære i min krop. Jeg ser tydelige positive forandringer på min krop, og jeg får mere og mere lyst til at gøre endnu mere godt for mig selv og min krop.


Hvis du er blevet inspireret og har fået lyst til at komme i gang, men slet ikke kan vente til at jeg starter et nyt forløb op, så kan programmet købes, uden min coaching vel at mærke, til en rigtig god pris.

Send mig en mail, SMS eller book mig til en kort uforpligtende samtale, og lad os sammen finde ud af om dette er noget for dig. 

Jeg glæder mig til at modtage din mail og snakke med dig. 🙂 

Med de bedste løbehilsner

Susanne-Antoinette

Velværfacilitator


Mail: Susanneantoinette@godmail.dk

Mobil: 2866 8834

www.susanne-antoinette.dk 


Susanne er uddannet indenfor offentlig administration med special heri og arbejder til dagligt som Virksomhedskoordinator/Erhvervsmentor. Susanne har arbejdet med mennesker i mange år både i Jobcenter, som anden aktør og som selvstændig, via hendes eget firma Susanne-Antoinette, Velværfacilitator. Susanne har haft mennesker igennem, der har været på sygedagpenge, kontanthjælp eller dagpenge. Mennesker med angst, depression, stress, livskriser eller som har manglet motivationen og troen på dem selv.

Ved siden af Susanne´s daglige arbejde har hun uddannet sig som vejleder indenfor positiv psykologi med speciale i styrker. Derudover har hun uddannet sig som løbecoach og coacher folk i at få løb til at blive et pusterum fra de daglige pligter og gøremål. Susanne har også en uddannelse som Innovativ Event Manager.


Hun har et motto der hedder ”Løb Glad” og elsker at smile!


Susanne pusler altid med nye projekter, og har udarbejdet et 12 ugers  forløb med fokus på balance i kroppen og sind, hvor løb er hovedemnet. Dette forløb kalder hun “Løb dig glad” og som hun har både med fysisk fremmøde og ONLINE.

Derudover er hun igang med at udarbejde et ONLINE forløb indenfor positiv psykologi – her har hun fokus på, at DU finder lykken, glæden og kærligheden indeni DIG! 

Susanne´s vision og mission er at hjælpe andre mennesker med at skabe det liv de gerne vil have med fokus på at både krop og mentale velvære.

STÅ STÆRKT I DIG SELV, SOM DEN DU I VIRKELIGHEDEN ER.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *