Velværfacilitator

Hvad betyder det?

Det betyder at jeg arbejder med velvære i form af fysisk træning via løb og det mentale i form af positiv psykologi og mindset.

Hvordan gør jeg så det?

Det gør jeg ved at jeg laver løbehold for begyndere med løbetræning, en masse øvelser, sparring og coaching.

Jeg har løbet lige så længe jeg kan huske sådan on and off, men altid noget jeg har vendt tilbage til, fordi det for mig var enkelt, og det kun krævede et par løbesko. Så jeg kunne finde på at løbe en tur, hvis jeg i sommerhus, på ferie, hvis jeg var på kursus med overnatning eller hvor jeg end var. Der er  ingen hindring for, at tage løbeskoene på og løbe en tur.

Løb er for mig et frirum, et frirum hvor jeg lader tanker være tanker, men blot hvor jeg er tilstede i min krop med naturen. Jeg elsker at løbe ved vandet, som jeg er så heldig at bo lige ved siden af, så en tur langs fjorden kan gøre kæmpe store underværker for mig og min hver dag.

Det er ikke altid at jeg har lyst, men selv på de dage hvor lysten ikke er der, så gør jeg det gerne alligevel. Jeg ved hvilken forskel det gør for mig og mit velvære. Jeg elsker både at være i løbet, men også følelsen af hvor fantastisk det er når løbeturen er overstået. Jeg indrømmer, at det jo ikke altid er fedt at løbe – nogen gange er det vildt hårdt, nogen gange regner det, nogen gange blæster det, nogen gange er det også for varmt. 

Men jeg har aldrig fortrudt en løbetur!

Det er dette jeg ønsker at give videre til andre, til dig. Alt den glæde løb giver mig og min krop. Jeg har aldrig løbe konkurrence – det har altid været på motionsplan. Men når det er sagt, så kan jeg da godt drømme om at vinde et løb, eller slå min egen rekord på en 5 km, 10 km eller halv Marathon. Men det er ikke derfor jeg løber, det er fordi jeg mærker hvad det gør for mit velbefindende. Jeg bliver SÅ glad af at løbe, da motion udskiller endorfiner, som er kroppens egen lykkepille. Tænk at ved at dyrke motion, så kan du selv producere kroppens egen lykkepille, det er da magisk og helt fantastisk.

Derfor er løb og motion generelt godt for dit mentale velvære lige så meget som det fysiske velvære. Jeg arbejder lige så meget med din fysik som med dit mindset, når jeg coacher dig i løb. Altså en win win for HELE dig. 

Jeg har i mit virke som løbecoach fået mig de bedste samarbejdspartner, som jeg elsker at samarbejde med. Jeg samarbejder med Kaiser Sport & Ortopædi, Go2Fitness og Sportsbyens træningscenter, alle i Holbæk. Jeg håber på at kunne samarbejde med mange flere, da samarbejde og det at kunne bruge hinanden gør, at vi kan udnytte vores styrker og kompetencer på kryds og tværs på allerbedste vis. Hermed hjælpe DIG på allerbedste vis.


Men i mit arbejde som velværfacilitator arbejder jeg også med positiv psykolog og mindset.

Dvs. at jeg lytter meget til hvilken ord du bruger om dig selv, hvordan taler til dig selv, hvordan håndterer du den situation du står i samt hvordan dit mindset generelt er. Jeg tror på tankens kraft. Altså tænker du negativt, så får du et negativt liv, og tænker du positivt så får du et positivt liv. 

Vi har dagligt helt naturligt omkring 90 % negative tanker. Det ligger helt naturligt i os, så det kræver fokus og bevidsthed, at vi skal ændre vores tanker til noget positivt. Derfor kan vi ikke undgå at tænke negativt, men vi kan selv gøre en kæmpe forskel på, at ændre vores måde at tænke på.

Jeg har coachet, vejledt og rådgivet rigtig mange mennesker i mit liv. Det har været i alle mulige situationer og i mange forskellige sammenhæng.

Det vigtige for mig når jeg coacher er, at være nærværende, lyttende og sætte mig ind i den situation eller udfordring som du står i. Dine tanker er utroligt afgørende for, hvordan du håndterer din udfordring og jeg giver dig redskaber og vejledning til hvordan du via dine tanker kan få et helt andet liv. Et liv i balance, glæde og velvære. 

Jeg har altid elsket at udvikle mig, at lære mere om mig selv, grave dybere og dybere. Den rejser bliver jeg aldrig træt af eller færdig med. Når jeg kan se hvor stor en udvikling jeg har været igennem i mit liv, ved jeg, at jeg gør noget rigtigt. Jeg har været igennem mange udfordringer, haft angst, haft stress, men jeg har altid rejst mig igen, altid stærkere end før, altid meget klogere end før, fordi jeg har taget læringen med mig. 

Jeg har også altid vidst at alt hvad der skete for mig var en læring, men det var ikke altid at jeg så læringen i første omgang, og derfor fik jeg den bare dobbelt op indtil jeg forstod hvad jeg skulle lære.

Jeg har altid været taknemmelig for at jeg har rejst mig og lært en masse om mig selv. Jeg lever og tør stille mig der, hvor jeg bliver meget sårbar, usikker og føler mig helt alene. Men lige meget hvor langt ud jeg er blevet skubbet, så har jeg rejst mig igen, hvilket jeg i dag sætter meget stor pris på og glædes ved hver eneste dag. 

Derfor coacher jeg både indenfor fysisk træning via løb samt positiv psykologi og mindset, fordi du er hel og hele dig skal være i balance og fortjener det allerbedste.

Jeg elsker mit arbejde, jeg elsker at inspirere og motivere – men allermest at se dig stråle som den du inderst inde er. Alle fortjener at have det godt, og vi alle kommer ud for udfordringer på den ene eller anden måde, men det handler om, hvordan vi håndterer de udfordringer vi får.

Det er her at jeg kan hjælpe dig – hjælpe dig til at se konstruktivt på din udfordring og uden at du mister dig selv.

Susanne-Antoinette, Velværfacilitator

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *