Hvordan vil du kysses?

Det var et spørgsmål jeg fik, og jeg vil gerne indrømme, at jeg lignede et stort spørgsmålstegn?

Som I ved blev jeg 50 år sidste år og skilt for nogle år siden, og derfor tænkte jeg at det var på tide at finde ud af, hvad hende her Susanne hun ind holdte og hvad der gemte sig indeni hende. Derfor har jeg taget hul på en helt vidunderlig rejse, som jeg er total forelsket i. 

En rejse ind i mig selv.

Det er så vildt at finde ind til min kerne, og mærke hvor fantastisk jeg er – ja, det tør jeg faktisk godt sige – jeg er fantastisk med alt hvad det indebærer.

(Og det er du også).


Men tilbage til kysset – så var det helt lavpraktisk og følelsesmæssigt at skulle mærke samt sætte ord på, hvordan vil jeg kysses?!

Hvad gør et kys for mig? Hvordan føles det i min krop? 

Vi kender jo alle de her vidunderlige kys som nyforelsket, hvor omverden forsvinder helt væk, hvor du er i et med den du kysser med. Det kiler alle de rigtige steder og sommerfuglene i maven er ellevilde.

Men vi har sikkert også alle sammen prøvet de der kys, som er helt tomme – der sker ingenting i kroppen og du ønsker dig egentligt bare væk fra det kys.

Måske kysset endda helt udebliver.

Da jeg blev stillet dette her spørgsmål blev jeg først lidt stille – det var mega grænseoverskridende at skulle sætte ord på, og i første omgang kunne jeg slet ikke.

Jeg fik lidt hjælp, og pludselig kunne jeg via mine ord mærke, hvordan det her rigtige kys var for mig. Det havde jeg helt glemt. Men bare tanken om det her  kys, så forsvandt skyerne for solen.


I starten af et forhold der elsker vi at kysse, gerne længe og hele tiden, men som tiden går, bliver der længere og længere mellem de skønne kys. Det synes jeg er trist. 

Jeg ønsker at den kommende kæreste som jeg skal have, kan lide at kysse lige så meget som mig, og helst gerne forblive ved de skønne lange kys.

Men prøv lige en gang til dig, der er i et forhold og tænk over hvornår har du sidst kysset din kæreste/kone/mand som da I var nyforelsket? Og til dig der er single, tænk over hvordan du vil kysses næste gang du møder en som du gerne vil kysse med – hvordan skal det være? hvordan skal det føles?

Øvelsen med kysset fik mig til at reflektere over, hvor lidt jeg havde mærket efter hvordan jeg har det helt indeni min krop og hvordan ønsker jeg nærvær, kærtegn, sex/elskov med et andet menneske. (jeg ved godt at det bliver lidt intimt dette her skriv og det er ærligt også grænseoverskridende at skrive, men vigtigt synes jeg).


Hånd på hjertet, hvor god er du til at fortælle, hvad du gerne vil – hvordan du gerne vil have det, også i forhold til frygten for at blive afvist? Er du tro ved dig selv?

Shit – jeg var dårlig, dårlig til at sige det højt. Jeg kan jo godt mærke hvad der for mig føles rart og hvad der ikke gør – men at sige det højt gjorde jeg ikke.

Jeg har gået alt for meget på kompromis med hvad jeg synes er lækkert. 

Men på denne her rejse, som på ingen måde er slut – fandt jeg min indre gudinde, og hun er slet ikke helt fremme endnu, men jeg elsker hende allerede, for hun ved præcis hvad hun vil og hvordan hun vil have det.

(Hun er for vild på den allerkærligste måde)

Så kæreste dig – livet er for kort til at holde dig selv tilbage, også hvad kys angår. 

Så kys nu det vidunderlige liv, din kæreste, din mand, din kone længe og kærligt. 

Susanne-Antoinette

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *