Nye tider – nye ideer – nye mål

Jeg ved godt at det er meget længe siden, at jeg har skrevet et indlæg her på siden og bloggen.

Men jeg har haft meget travlt, og der er sket en masse for mig den sidste tid. Jeg har gjort mig rigtig mange tanker om bloggen og hjemmesiden, har været ude i at droppe det helt, fordi jeg ikke syntes at jeg havde den motivation som jeg ønskede mig.

Men jeg har besluttet, at jeg ikke kan undvære dette rum, da det giver mig tid til refleksion i en travl hverdag. Det, at kunne hjælpe andre, giver mig bare endnu mere motivation. Så motivationen er der alligevel, jeg havde ikke mistet den, tværtimod. At give slip her, var bare ikke en mulighed, jeg VIL fortsat hjælpe andre som har brug for det.

Jeg har haft meget travlt på mit arbejde, hvor jeg i foråret fik den fantastiske mulighed, at få lov at lave det jeg brænder for – nemlig at coache. To dage om ugen skulle jeg coache folk som stod uden arbejde, hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet igen og det har været en meget lærrig proces for mig personligt at være en del af. Og jeg elsker det.

Jeg har været på 2 certificeringer – både som coach og som jobcoach – 2 meget spændende certificeringer som jeg ikke vil have været foruden.

Jeg har brugt de sidste par måneder på at planlægge mit bryllup, og i lørdags havde min mand og jeg det mest fantastiske bryllup, vi overhovedet i vores vildeste fantasi kunne forestille os.

Jeg blev 1½ uge før mit bryllup opsagt på mit job på grund af nedgang i opgaver. Vi er 2 som nu står og skal finde nye veje at gå, men måske jeg kan få lov at blive, måske står der en anden som vil gøre brug af mine kompetencer. Jeg er IKKE bekymret. Jeg har et fantastisk netværk, som har medført at jeg er blevet ringet op omkring muligt job, og skal til flere samtaler.

Jeg tror på, at det nok skal gå, fordi jeg har en mand, som tror på mig 100%.

Jeg har ro i maven, for jeg ved at dette medfører, at jeg kommer endnu tættere på det jeg virkelig brænder for. Jeg har sommerfugle i maven, fordi jeg glæder mig til at gøre den forskel som jeg ved at jeg kan gøre for andre mennesker.

Derfor har  jeg også taget den beslutning, at jeg vil coache kvinder indenfor løb og KUN kvinder. Jeg brænder for, at hjælpe dem der gerne vil igang, som har det svært, som ikke bryder sig om store løbeklubber eller bare ikke bryder sig om, at skulle løbe med andre mennesker. Og hvorfor så KUN kvinder, fordi jeg kan mærke, at det er det jeg skal.

Jeg vil stadig gerne coache indenfor løb, MEN jeg vil også gerne coache DIG, hvis du er kørt fast i en negativ spiral og ikke ved hvordan du skal komme ud af den igen. Hvis du, som jeg, skal ud at finde nyt arbejde. Har problemer derhjemme med manden/konen eller ungerne.  Eller har andre udfordringer som du ikke kan se dig ud af. Så giv et kald og bestil en tid, så finder vi løsningen sammen.

Slutter af for i dag med et citat fra Pippi Langstrømpe, som er mit nye motto ” Det har jeg ikke prøvet før, det er jeg sikkert god til”.

Rigtig god sensommer weekend 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *