LØB GLAD – også om vinteren!

Jeg ved hvor svært det kan være, at komme hjem når det er mørkt efter en lang arbejdsdag og det sidste man har lyst til, er at tage træningstøjet på og så for at komme ud i kulden, hvor det regner og blæser.

Men jeg lover dig, at hvis du gør, så vil du ikke fortryde det overhovedet.

Der er mange fordele ved at løbe om vinteren, når det er mørkt. For det første, hvis du er begynder, så er det nogengange meget rart, at ikke alle kan se at du er ude at løbe – og det kan de jo ikke, når det er mørkt. Men det er bare en større sejr, at have taget turen alligevel, når det er et lorte vejr udenfor. Du vil føle dig mega sej og super stærk. Det giver mere motivation, energi og glæde om vinteren.

Gør turen sjov og nyd at se din vanlige løbetur på en hel anden måde i mørket. Det også lige meget om du når at løbe kl. 17 eller kl. 20, da det alligevel er mørkt på begge tidspunkter. Det er en skøn måde, at få lidt luft og vinteren bliver bare meget kortere og mindre mørk på en eller anden måde.

Er det svært at komme afsted alene, så find en veninde/ven at løbe med, så I er to om at hive hinanden op af sofaen.

Løb langsomt og bliv en bedre løber. Så glem alt om tiden og præstationer om vinteren, du skal nok nå at slå dine rekorder. Den kolde luft går ud over din ydeevne, hvorfor vinteren er god til at holde formen ved lige, så du ikke skal forfra til foråret.

Vejret om vinteren giver nogle helt naturlige og hårde udfordring i form af blæst og stiv kuling, men selvfølgelig skal du passe på dig selv og de glatte veje og stier, så du ikke kommer til skade.

Du forbrænder mere på en kold dag end om sommeren, da du skal bruge ekstra energi for at holde varmen og kæmpe dig igennem blæsten og regnen.

Pas på huden og brug en god fed creme, så den ikke bliver ødelagt af det kolde vejr. Søg for at justere dit tøj, så det passer til det vejr du skal ud i og HUSK reflekser 🙂

Sidst men ikke mindst – tænk over hvor god form du er i, når vi når til foråret og alle løbene sætter igang . Er det ikke en WinWin? 🙂

LØB GLAD!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *