Løb Glad!

LØB GLAD – Jeg elsker mit motto som faktisk er min mand, der en gang sagde dette til mig!

Jeg var på daværende tidspunkt ramt af stress og havde få måneder for inden løbet en halv marathon, og kunne pludselig ikke løbe 3 km. Min krop sagde simpelhen fra.

Jeg var mega frustreret, da løb var/er en kæmpe stor del af min hverdag, og i mange år netop var med til at holde stress på afstand. Min mand sagde den gang til mig, løb glad – lige gyldigt om det var små og lange ture.

LØB GLAD – er sidenhen blevet mit motto, og jeg elsker det. 🙂


Læs også: http://susanne-antoinette.dk/2015/08/02/stress-glad-loeb-episode-5/


I det nye I Form, er der netop en artikel om, at smile dig til en bedre løbetur.

De skriver:

Derfor virker det at smile. Ifølge eksperterne er der to sandsynlige forklaringer på, hvorfor smil gavner dit løb.

  • Dit ansigtsudtryk smitter af på din sindstilstand og dermed dit overskud på løbeturen. Fx har forsikring tidligere vist, at når du aktiverer smilemusklerne, påvirker det dit humør og udløser ægte glæde – også selvom smilet i første omgang var påtvunget.
  • Et smil får dig til at slappe mere af i kroppen, og ifølge studier kan afslapningsteknikker netop være med til at gøre dit løb mere effektivt.

Jeg tænker, at det jo ikke kun gælder, når du løber, men generelt på hele din hverdag – Hvis jeg vågner og er i lidt dårligt humør, så ved jeg at hvis jeg fokuserer på, at smile og tænke positive tanker, så ændrer mit humør sig stille og roligt fra at være lidt små sur til at være glad.

SÅ LØB GLAD – SMIL TIL VERDEN OG VERDEN SMILER TIL DIG <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *